Binaire opties demo account
Gratis demo rekening voor binaire opties

Een binaire opties demo account is de perfecte manier om je vaardigheden te verbeteren. Met een demo-rekening kun je het handelen in binaire opties oefenen, zonder daarbij risico te lopen. Het beste is: dit kan helemaal gratis! In dit artikel bespreken we de voors en tegens van een demo trading account, en laten we je zien waar je een demorekening kunt openen.

Weet je genoeg en wil je direct een demorekening openen? Klik hier om een demo account te openen bij Optie24.

Wat is een demo-rekening?

Een demo-rekening is net als een binaire opties echt-geld-rekening, maar dan met nepgeld. Monopolygeld, om het zo maar te noemen. Doorgaans krijg je bij een binary demo tussen de 500 en 50.000 euro play money om mee te handelen. Je ziet je winsten en verliezen op je rekening verschijnen alsof het echt is (alleen kun je het geld niet opnemen).

Een binaire demo rekening beschikt over alle functies van een normale handelsrekening. Je hebt toegang tot de koersgrafieken, de technische analyse functies, en bij sommige brokers zelfs tot gratis lesmateriaal en binaire opties signalen. Dit maakt het een uitstekend instrument om de handelssoftware van een broker uit te proberen voordat je een real money account opent.

De demorekening is ook een mooie manier om je eigen trading strategie in de praktijk te testen. Zo kun je er achter komen of hij werkt, zonder dat je enig risico loopt. Maar let op: succesvol handelen op de financiële markten vraagt niet alleen om een goede strategie, maar ook om de juiste psychologische houding. En die leer je pas wanneer er echt geld op het spel staat (want dat gaat in je hoofd zitten).

Waarom een binaire demo account?

Er zijn een aantal goede redenen om een binaire opties demorekening te openen:

  • Als binaire opties voor jou helemaal nieuw zijn, dan is een gratis demo een goede manier om te zien hoe het traden werkt. Je kunt alle functies gemakkelijk uitproberen, en als je iets fout doet kost dat je niks.
  • Op BINoptie.nl vind je diverse artikelen die uitleggen hoe te handelen in binaire opties. Maar de beste manier om te leren is toch in de praktijk. Met eeen demorekening kun je praktijkervaring opdoen zonder risico.
  • Misschien overweeg je een nieuwe beurs strategie, en ben je er nog niet van overtuigd dat hij werkt. Met een gratis demo kun je je strategie in de praktijk testen om te zien of hij werkt. Eenmaal overtuigd, dan kun je hem gaan inzetten om geld te verdienen op een echte binary trading account.
  • Als je van plan bent om te gaan handelen in binaire opties, maar nu nog niet voldoende handelskapitaal ter beschikking hebt, dan kun je alvast oefenen. Tegen te tijd dat je het geld bijeen hebt, heb je alvast een voorsprong opgebouwd. (Wist je overigens dat je al vanaf 50 euro een handelsrekening kunt openen? Klik hier.)

Waar open je een binaire opties demo rekening?

De beste plek om een demorekening te openen is bij de broker waar je graag wilt handelen. Dat geeft je de kans om de dienstverlening en het handelsplatform van die broker uit te proberen voordat je er geld stort. (Weet je nog niet welke broker het best bij je past? Bekijk dan het overzicht met binaire optiebrokers.) Helaas bieden niet alle brokers de mogelijkheid van een gratis demo. Daarom hebben we onderstaand overzicht samengesteld, waarin je kunt zien bij welke aanbieders je een gratis demorekening kunt openen.

 

 

Broker Score Gratis speelgeld Link
Binaire opties gratis demorekening bij Optie24 Goede binaire opties broker €50.000 Klik hier
Binaire opties gratis demorekening bij Binary.com Beste binaire opties broker $10.000 Klik hier
Gratis demo binary trading bij Opteck Geen score beschikbaar n.v.t. Niet meer beschikbaar
50000 euro gratis demo bij GTOptions Broker not yet rated n.v.t. Niet meer beschikbaar

 

 

 

Toch met echt geld handelen?

 

Wil je niet voor spek en bonen meedoen? Wil je liever ervaren hoe het er écht aan toe gaat op de beursvloer én je winst kunnen uitcashen? Dan kun je beter een echt-geld-rekening openen bij een betrouwbare binaire opties broker. Een uitstekende broker om bij te handelen is het internationale 24Option (niet te verwarren met het Nederlandse Optie24). Klik hier om een echte binaire hadelsrekening te openen bij 24Option.

 

 

Tags:

Gerelateerde artikelen

Oefenen met optiehandelOefenen met optiehandel
Om geld te leren verdienen met binaire optiehandel, is ervaring van groot belang. Natuurlijk, je kunt van alles in theorie leren: online artikelen en boeken over binaire opties lezen, trainingen en webinars volgen, of met andere traders praten over je strategie (lees hier meer over leren handelen in...
Review van broker Binary.comReview van broker Binary.com
Binary.com is een professionele broker in binaire opties, forex, en CFD's, die al sinds 2000 bestaat. Binary.com heeft een van de meest uitgebreide software pakketten, waarmee je diverse geavanceerde analyses kunt uitvoeren. Tegelijkertijd maakt dat van Binary.com niet de meest eenvoudige...
Ontwikkel je eigen binaire opties strategieOntwikkel je eigen binaire opties strategie
Net als bij de handel in aandelen is er bij binaire opties strategie nodig om succesvol te kunnen zijn. Je investeert natuurlijk nooit zomaar ergens in zonder dat je een indicatie hebt van de Return On Investment. Als handelaar moet je je eigen kwaliteiten en inzichten toepassen om zo effectief...
Binaire opties bonussenBinaire opties bonussen
Het handelen in binaire opties kan behoorlijk lucratief zijn. Maar er is een manier om binaries nog winstgevender te maken: een binaire optie bonus. Dit is een gratis geldbedrag dat je van een binaire opties broker krijgt om mee te handelen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch kan het. Lees in dit...

Deel deze pagina met je vrienden en kennissen

Deel dit met anderen

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Aanbieding

binaire opties bonus

Disclaimer

De handel in binaire opties is inherent risicovol. Met binaire optiehandel kan men in korte tijd veel geld verdienen of veel geld verliezen. De bezoeker van deze website wordt zich ervan bewust geacht dat hij het geld dat hij riskeert volledig kan kwijtraken. Door het riskante karakter van dit financiële product is het niet geschikt voor iedereen. Wie twijfelt of het handelen in binaire opties geschikt voor hem is, raden wij aan om zich te laten adviseren door een onafhankelijk financieel adviseur.

Binoptie.nl is een informatieve website over het online handelen in binaire opties / digitale opties / binary options. Wij doen ons best om accurate en betrouwbare informatie te geven, maar wij verstrekken geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Alle beslissingen die de bezoeker neemt op basis van de inhoud van deze website zijn voor eigen risico en de verantwoordelijkheid van de bezoeker; noch Binoptie.nl, noch haar eigenaar(s) en/of medewerker(s) kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten daarvan. Binoptie.nl is uitsluitend bedoeld voor Nederlandse volwassenen. De site is uitdrukkelijk niet geschikt voor Belgische particulieren.