About

BINoptie.nl is een informatieve Nederlandstalige website over de online handel in binaire opties, gericht op volwassenen in de Nederlandse markt. Binaire opties (ook wel 'digitale opties' of 'alles-of-niets-opties' genoemd) zijn een type financiële derivaten met maar twee mogelijke uitkomsten: winst of verlies. Binaire opties worden niet op een centrale beurs verhandeld en zijn niet (verplicht) gereguleerd door een financiële toezichthouder. Een binaire optie is een privaat contract dat je afsluit met een andere partij (in de praktijk een broker). Lees meer in het artikel 'Wat zijn binaire opties'.

BINoptie.nl biedt aan beginnende en gevorderde optiehandelaars informatie en instrumenten die je helpen om geld te verdienen met binaire opties. Op onze website www.binoptie.nl vind je diverse informatieve artikelen over binaries, kritische broker reviews handige binary options tools en andere nuttige informatie. Vrijwel al onze informatie is geheel in het Nederlands.

BINoptie.nl is een informatieve website. Wij doen ons best om accurate en betrouwbare informatie te geven, maar wij verstrekken geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Alle beslissingen die je neemt op basis van de inhoud van deze website zijn je eigen risico en de verantwoordelijkheid; noch BINoptie.nl, noch haar eigenaar(s) en/of medewerker(s) kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten daarvan. BINoptie.nl is uitdrukkelijk niet bedoeld voor Belgische particulieren. In België is de commercialisering van binaire opties door de FMSA verboden.

Risicowaarschuwing

De handel in binaire opties is inherent risicovol. Met binaire optiehandel kun je in korte tijd veel geld verdienen of veel geld verliezen. Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Wij gaan er vanuit dat je je bewust bent dat je het geld dat je riskeert volledig kunt kwijtraken. Door het riskante karakter van dit financiële product is het niet geschikt voor iedereen. Wie twijfelt of het handelen in digitale opties geschikt voor hem is, raden wij aan om zich te laten adviseren door een onafhankelijk financieel adviseur.

Net zoals voor alle andere vormen van speculatieve handel geldt ook voor binaire opties: handel nooit met geld dat je niet kunt missen. Meer over risicomanagement kun je lezen in dit artikel.

Bedrijfsgegevens

BINoptie.nl is eigendom van en ontwikkeld door SEOtope Ltd., een bedrijf gespecialiseerd in online marketing, SEO, en bedrijfsadvies. Bezoek ons op SEOtope.com.

Adresgegevens: 24 Veliko Hristov Str., Floor 3, Suite 5, 9000 Varna, Bulgarije.

Registernummer: 204048208

BTW-nummer: BG204048208


Ga terug naar de homepage van BINoptie.nl

Deel deze pagina met je vrienden en kennissen

Aanbieding

binaire opties bonus

Disclaimer

De handel in binaire opties is inherent risicovol. Met binaire optiehandel kan men in korte tijd veel geld verdienen of veel geld verliezen. De bezoeker van deze website wordt zich ervan bewust geacht dat hij het geld dat hij riskeert volledig kan kwijtraken. Door het riskante karakter van dit financiële product is het niet geschikt voor iedereen. Wie twijfelt of het handelen in binaire opties geschikt voor hem is, raden wij aan om zich te laten adviseren door een onafhankelijk financieel adviseur.

Binoptie.nl is een informatieve website over het online handelen in binaire opties / digitale opties / binary options. Wij doen ons best om accurate en betrouwbare informatie te geven, maar wij verstrekken geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Alle beslissingen die de bezoeker neemt op basis van de inhoud van deze website zijn voor eigen risico en de verantwoordelijkheid van de bezoeker; noch Binoptie.nl, noch haar eigenaar(s) en/of medewerker(s) kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten daarvan. Binoptie.nl is uitsluitend bedoeld voor Nederlandse volwassenen. De site is uitdrukkelijk niet geschikt voor Belgische particulieren.