Optie24 broker review
Optie24 binaire opties broker review logo

Broker: Optie24

Eindoordeel: goed

Sterke punten

  • Eenvoudig voor beginners
  • Nederlands bedrijf
  • Laagste minimuminleg

Zwakke punten

  • Klein optieaanbod
  • Niet de hoogste rendementen
Optie 24 review aanbieding

Gratis demo-account om de software van Optie24 100% risicovrij uit te proberen. . Klik hier om nu een gratis oefenaccount aan te maken.Optie24 is een Nederlandse binaire opties broker. Optie24 is eigendom van Fidelisco Capital Markets Ltd., maar wordt in Nederland gerund door Pip Invest B.V. Dat is een geheel Nederlands bedrijf, met alle software en klantenservice in het Nederlands. In deze recensie van Optie 24 bekijken we of deze Nederlandse optiebroker zich kan meten met buitenlandse concurrenten. Lees verder om te horen wat onze ervaringen met Optie24 zijn.

Binaire opties aanbod

Optie24 mobiele trading app

Het aanbod van Optie24.nl is relatief beperkt. In de handelssoftware kun je alleen 'hoger/lager' opties vinden, en geen alternatieve vormen zoals 'boundary' options of 'one touch' options. Dit houdt het aan de ene kant overzichtelijk. Aan de andere kant betekent het dat je geen toegang hebt tot alle binaire optie strategieën die je normaal hebt.

Op het moment van schrijven heeft Optie 24 een assortiment van 55 onderliggende waarden waarop je binaire opties kunt afsluiten, inclusief aandelen, indices, valuta's, en grondstoffen. Wederom is dit aan de lage kant. Wel zijn alle aandelen van Europese bedrijven, waaronder Nederlandse giganten zoals Heineken en Philips. Dit maakt dat de ontwikkelingen die je in de gaten moet houden bij het handelen 'dichter bij huis' liggen.

Uniek is dat deze broker ook opties op futures aanbiedt. Futures zijn termijncontracten op een onderliggende waarde, waarvan de koers zich wat anders beweegt dan die van de waarde zelf. We zijn dit nog bij geen enkele andere broker tegengekomen. We hopen dat Optie24 zijn aanbod nog verder uitbreidt met dergelijke unieke producten voor de Nederlandse belegger.

Rendement en risico

Het rendement ligt bij deze optiebroker tussen de 68% en 80%. Het niveau is enkel afhankelijk van de looptijd van de binaire optie, niet van de onderliggende waarde. Voor korte-termijnopties is het rendement te laag. Dat maakt het té moeilijk om de koersontwikkeling winstgevend te voorspellen.

Op 24-uurs-opties is het rendement 80%. Dat is een prima niveau. We zijn daarom geneigd om de kortere opties niet aan te raden, tenzij je héél zeker weet wat de markt de komende minuten gaat doen.

Bij Optie24 vinden we geen high-yield opties, en ook geen opties die een deel van je inleg terugbetalen bij verlies. Dat betekent dat je je strategie hierop moet afstemmen en zelf degelijk risicomanagement moet toepassen.

Het handelsplatform

De software van Optie24 is uiterst eenvoudig en intuïtief. In het web-based platform hoef je maar drie dingen te selecteren: de onderliggende waarde, de looptijd, en het bedrag dat je wilt investeren. Je kunt in de grote grafiek instellen of je een lijngrafiek of een kaarsgrafiek (Engels: 'candlestick chart') wilt zien. Daarnaast zie je in het klein de grafieken van maximaal 3 andere financiële producten die je wilt volgen.

Een sterk punt van deze broker is dat hij realtime koersinformatie van het gerenommeerde Thompson/Reuters gebruikt. Zo weet je zeker dat de koersen niet gemanipuleerd kunnen worden, wat een gerust gevoel geeft. Bovendien wordt je optie altijd geopend met de aangegeven looptijd exact vanaf het moment dat je je order doorgeeft. Dat wijkt af van sommige andere brokers waar je soms halverwege de looptijd instapt.

Het handelsplatform van Optie24.nl

Iets wat we missen in de software zijn mogelijkheden voor technische analyse. Voor de gevorderede trader in binaire opties is dit een belangrijke functie. Dit maakt Optie 24 meer geschikt voor beginners.

Naast het webplatform heeft Optie24 ook apps voor iPhone en Android. De mobiele trading apps hebben precies dezelfde functionaliteit als de normale software, zodat je al je trades onderweg kunt beheren.

Wil je de software uit deze Optie24 review gratis en zonder risico uitproberen? Dan kun je met deze link een gratis demo account aanmaken. Zo kun je met 'virtueel geld' zelf ervaren hoe het handelen in binaire opties bij Optie24 in de praktijk voelt.

Minimale inleg en positiegrootte

Optie24 heeft de laagste minimum inleg van alle brokers: slechts 50 euro. Dat maakt het zeer gemakkelijk om bij deze broker te beginnen, zonder veel risico te nemen.

Misschien nog wel belangrijker is dat je alle binaire opties kunt openen vanaf 5 euro (in tegenstelling tot de meeste andere brokers waar dit 25 euro/dollar is). Door de kleine minimum-positiegrootte kun je een goed gespreide optieportefeuille samenstellen, en zo je risico beheersen. (Zie ook het artikel over risicomanagement.)

Conclusie van deze broker review

Al met al zijn wij positief over Optie24. Deze binaire opties broker heeft een aantrekkelijk aanbod gecreëerd voor beginnende traders. Het aanbod van opties is beperkt, en de software heeft maar weinig functies, maar daar staat tegenover dat alles uiterst eenvoudig en overzichtelijk is. De lage minimale storting en positiegrootte maken deze broker een uitstekende keuze voor beginners. Wij geven binaire opties broker Optie24 een beoordeling goed (4/5 sterren)!

Wil je zelf het aanbod van binaire optiebroker Optie24 uitproberen? Dan kun je met deze link gratis en zonder risico een demorekening openen. Of open met deze link een echte handelsrekening zodat je direct kunt profiteren van de kansen op de markt.
Optie24 binaire opties broker review samenvatting:

Beoordeling: goed (4/5)
Minimale eerste storting: EUR. 50,-
Min/max positiegrootte: EUR. 5,- / EUR. 500,-
Looptijd van opties: 1 minuut tot 24 uur
Binaire opties op: Aandelen, beursindex, forex, futures en goud, zilver, en olie
Software platforms: Web-based trading (bekijk hier) en Android/iPhone app
Betalingsmogelijkheden: iDeal Mastercard VISA Skrill Mister Cash / Bancontact
Regulering: CySec registratie onder moederbedrijf Fidelisco Capital Markets Ltd. (#181/12)
Bonus: Geen

Deel deze pagina met je vrienden en kennissen

Deel dit met anderen

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Aanbieding

binaire opties bonus

Disclaimer

De handel in binaire opties is inherent risicovol. Met binaire optiehandel kan men in korte tijd veel geld verdienen of veel geld verliezen. De bezoeker van deze website wordt zich ervan bewust geacht dat hij het geld dat hij riskeert volledig kan kwijtraken. Door het riskante karakter van dit financiële product is het niet geschikt voor iedereen. Wie twijfelt of het handelen in binaire opties geschikt voor hem is, raden wij aan om zich te laten adviseren door een onafhankelijk financieel adviseur.

Binoptie.nl is een informatieve website over het online handelen in binaire opties / digitale opties / binary options. Wij doen ons best om accurate en betrouwbare informatie te geven, maar wij verstrekken geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Alle beslissingen die de bezoeker neemt op basis van de inhoud van deze website zijn voor eigen risico en de verantwoordelijkheid van de bezoeker; noch Binoptie.nl, noch haar eigenaar(s) en/of medewerker(s) kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten daarvan. Binoptie.nl is uitsluitend bedoeld voor Nederlandse volwassenen. De site is uitdrukkelijk niet geschikt voor Belgische particulieren.