Binaire optie bonus
binaire opties first deposit bonus

Het handelen in binaire opties kan behoorlijk lucratief zijn. Maar er is een manier om binaries nog winstgevender te maken: een binaire optie bonus. Dit is een gratis geldbedrag dat je van een binaire opties broker krijgt om mee te handelen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch kan het. Lees in dit artikel hoe.

Wat is een binaire optiebonus

Een binaire optie bonus is een cadeautje van je broker, een gratis geldbedrag. Deze bonus heeft meestal de vorm van een percentage dat je bovenop je eerste storting krijgt. Als een binaire opties broker bijvoorbeeld een 30% welkomstbonus aanbiedt, dan krijg je als je 500 euro op je nieuwe handelsrekening stort 150 euro cadeau. Stort je 1.000 euro, dan is je bonus 300 euro, enzovoort.

Het is niet zo dat je kunt doen wat je wilt met dit bedrag. Anders zou het té gemakkelijk zijn om een storting te doen, de first-deposit-bonus te ontvangen, en er met al het geld weer vandoor te gaan. De stortingsbonus is bedoeld om mee te handelen en om de software van de broker in de praktijk uit te proberen.

Daarom gelden in de praktijk meestal bepaalde beperkingen. Zo moet je bijvoorbeeld een minimum aantal trades maken voordat je je bonus van je rekening mag opnemen. Op die manier verzekert je broker zich ervan dat alleen serieuze optie-traders een bonus krijgen.

Waarom geven brokers gratis geld weg

De binaire optiemarkt is zeer competitief. Er zijn diverse binaire optiebrokers die allemaal met elkaar concurreren om jou als klant binnen te halen. Zeker de serieuze, actieve handelaar is een gewilde klant, want hoe meer transacties je maakt, hoe meer de broker verdient.

Om potentiële klanten een extra 'lokkertje' te bieden, geven brokers gemakkelijk iets weg. Dat kan een gratis demo-rekening zijn om hun software uit te proberen, een klein bedrag om zonder risico mee te handelen, of een bonus bovenop je eerste storting. Dat laatste is waar we hier in geïnteresseerd zijn.

De beste bonus

Het bonusbedrag dat een broker bereid is om je te betalen, hangt doorgaans af van de hoogte van je eerste storting. Hoe hoog die is, is voor brokers een indicatie of je een serieuze trader bent. Bij een hogere eerste storting kun je een hogere bonus verwachten. Wat de beste bonus voor jou is hangt dus af van je eerste stortingsbedrag.

De onderstaande tabel maakt duidelijk wat de beste bonus is, gebaseerd op je eerste storting.


1e storting Beste bonus verkrgijgbaar Broker Link
€ 0 - € 249 Geen bonus beschikbaar
€ 350 - € 4.499 Je eerste 5 trades risicovrij** 5 free trades optionFair Klik hier*Om misbruik te voorkomen is je bonus niet direct vrij opneembaar. Voordat je je bonus kunt opnemen moet je een bepaald aantal trades hebben gemaakt. Voor het aantal vereiste trades, zie de gebruiksvoorwaarden van de betreffende broker.

**Een risicovrije trade wil zeggen dat bij verlies de broker het verloren bedrag aan je vergoedt. Deze vergoeding is in de vorm van een bonus, waarop (*) van toepassing is. De handel in binaire opties is inherent riskant, en je kunt je inleg verliezen.

Tags:

Gerelateerde artikelen

Geld verdienen met binaire optiesGeld verdienen met binaire opties
Veel actieve beleggers verdienen geld met het online handelen in binaire opties. Waarom zijn binaire opties zo'n aantrekkelijke manier om geld te verdienen op internet? Omdat het een gemakkelijk financieel product is, waarbij je gebruik kunt maken van de kennis die je al hebt over bedrijven,...
Gratis binary option trading signalsGratis binary option trading signals
Je kunt je handel in binaire opties nog winstgevender maken door 'signalen' (Engels: 'binary options trading signals') te gebruiken. Trading signals zijn adviezen van experts over wanneer je bepaalde optieposities moet openen of sluiten. (Lees hier meer over handelen met signalen.) Omdat het...
25 euro gratis voor nieuwe traders25 euro gratis voor nieuwe traders
Sommige binaire opties brokers bieden aan nieuwe klanten een welkomstbonus bovenop hun eerste storting. Nu is er voor het eerst een broker die in 25 euro gratis weggeeft, zónder dat je daarvoor een storting hoeft te doen (een zgn. no-deposit bonus). Wil je meer weten? Lees dan verder....
Oefen Gratis met een Binaire Opties Demo AccountOefen Gratis met een Binaire Opties Demo Account
Een binaire opties demo account is de perfecte manier om je vaardigheden te verbeteren. Met een demo-rekening kun je het handelen in binaire opties oefenen, zonder daarbij risico te lopen. Het beste is: dit kan helemaal gratis! In dit artikel bespreken we de voors en tegens van een demo trading...

Deel deze pagina met je vrienden en kennissen

Deel dit met anderen

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Aanbieding

binaire opties bonus

Disclaimer

De handel in binaire opties is inherent risicovol. Met binaire optiehandel kan men in korte tijd veel geld verdienen of veel geld verliezen. De bezoeker van deze website wordt zich ervan bewust geacht dat hij het geld dat hij riskeert volledig kan kwijtraken. Door het riskante karakter van dit financiële product is het niet geschikt voor iedereen. Wie twijfelt of het handelen in binaire opties geschikt voor hem is, raden wij aan om zich te laten adviseren door een onafhankelijk financieel adviseur.

Binoptie.nl is een informatieve website over het online handelen in binaire opties / digitale opties / binary options. Wij doen ons best om accurate en betrouwbare informatie te geven, maar wij verstrekken geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Alle beslissingen die de bezoeker neemt op basis van de inhoud van deze website zijn voor eigen risico en de verantwoordelijkheid van de bezoeker; noch Binoptie.nl, noch haar eigenaar(s) en/of medewerker(s) kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten daarvan. Binoptie.nl is uitsluitend bedoeld voor Nederlandse volwassenen. De site is uitdrukkelijk niet geschikt voor Belgische particulieren.