Gratis trading signals
Bratis binaire opties signalen

Je kunt je handel in binaire opties nog winstgevender maken door 'signalen' (Engels: 'binary options trading signals') te gebruiken. Trading signals zijn adviezen van experts over wanneer je bepaalde optieposities moet openen of sluiten. (Lees hier meer over handelen met signalen.) Omdat het opsporen van goede posities veel kennis, tijd en moeite kost, zijn signalen doorgaans duur. Een goede trading signals service kan je honderden tot duizenden euro's per jaar kosten. BINoptie.nl heeft echter een speciale deal gesloten waardoor je dagelijks gratis professionele binary options signals kunt krijgen. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Professionele handelssignalen

De signalen waar we je gratis toegang toe kunnen bieden zijn ontwikkeld door Faunus Analytics, een gerenommeerd financieel analyse, advies en asset management bureau. Faunus verzorgt al jaren marktanalyses voor professionele en institutionele beleggers.

faunus analytics trading signals

Sinds kort heeft Faunus ook een trading signal dienst voor particuliere beleggers. Met deze dienst krijg je ieder uur signalen over forex en aandelen die op dat moment over- of ondergewaardeerd zijn. Dat biedt goede kansen om een 'lower' of 'higher' optie te kopen. (Een overgewaardeerd asset gaat immers meestal omlaag, een ondergewaardeerde asset omhoog.) Bij de signalen krijg je tevens informatie over de sterkte van het signaal. Hoe sterker het signaal, hoe groter de kans dat je 'in the money' eindigt.

De option trading signals van Faunus Analytics kosten normaal EUR. 4,99 per dag (omgerekend 1.820 euro per jaar). Dit is zo duur omdat Faunus een team van financieel experts full-time in dienst heeft om de signalen te ontwikkelen. Desondanks hebben duizenden professionele traders over de hele wereld een abonnement op de signalen. Zij verdienen de kosten ervan meer dan terug doordat het hen in staat stelt meer winstgevende trades te maken.

Hoe krijg je gratis toegang tot de signalen

Faunus Analytics heeft een overeenkomst gesloten met broker Stockpair, waarbij deze broker een groepslicentie heeft op de binary options trading signals. Stockpair stelt de signalen op zijn beurt beschikbaar aan zijn vermogende klanten. Handelaren die een rekening openen bij Stockpair en een eerste storting doen van $5.000 of meer, krijgen gratis toegang tot de signalen van Faunus Analytics.

BINoptie.nl zou BINoptie.nl niet zijn als wij op onze beurt niet een speciale deal hadden gesloten met Stockpair. Wij hebben geregeld dat als je via ons een rekening opent bij Stockpair en minimaal $1.000 ineens inlegt (in plaats van $5.000), je de handelssignalen van Faunus helemaal gratis krijgt. Dat scheelt je ruim 1.800 euro per jaar! Zo hopen we het handelen met signalen ook toegankelijk te maken voor kleinere beleggers.

Om toegang tot de gratis trading signals te krijgen moet je het volgende doen:

  1. Open een handelsrekening bij Stockpair via deze link.
  2. Doe een eerste storting op je handelsrekening van minimaal $1.000.
  3. Neem contact op met de klantenondersteuning van Stockpair. Dit kan per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de live chat op de website.
  4. Geef je gebruikersnaam door aan de klantenondersteunung en verzoek om de 'trading indicators feature' te activeren. Vermeld daarbij de code binoptiesignals

Als je alle stappen correct hebt doorlopen, heb je nu toegang tot de option signals van Faunus. Je vindt deze in de software van Stockpair, waar je ook meteen op de signalen kunt handelen.

Meer weten?

Stockpair logo

Ben je nog niet bekend met Stockpair? Stockpair is een betrouwbare binaire opties broker met een aantal unieke handelsmogelijkheden. De software en de ondersteuning zijn geheel in het Nederlands. Handelen bij Stockpair kan al vanaf $200 (maar om de gratis signalen te krijgen moet je eerste inleg $1.000 of hoger zijn). Lees hier een volledige recensie van Stockpair.


Gerelateerde artikelen

Geld verdienen met binaire optiesGeld verdienen met binaire opties
Veel actieve beleggers verdienen geld met het online handelen in binaire opties. Waarom zijn binaire opties zo'n aantrekkelijke manier om geld te verdienen op internet? Omdat het een gemakkelijk financieel product is, waarbij je gebruik kunt maken van de kennis die je al hebt over bedrijven,...
Binaire opties bonussenBinaire opties bonussen
Het handelen in binaire opties kan behoorlijk lucratief zijn. Maar er is een manier om binaries nog winstgevender te maken: een binaire optie bonus. Dit is een gratis geldbedrag dat je van een binaire opties broker krijgt om mee te handelen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch kan het. Lees in dit...
Beter handelen met optie-signalenBeter handelen met optie-signalen
Handelen in binaire opties is niet moeilijk. In tegenstelling tot veel andere financiële producten, zijn binaire opties betrekkelijk eenvoudig. Toch kunt je je optiehandel nóg eenvoudiger maken, en tegelijkertijd winstgevender. Dat kan door middel van 'signalen'. Wilt je weten wat signalen zijn en...
Binaire opties signalenBinaire opties signalen
Een van de meest eenvoudige en winstgevende manieren om te handelen in binaire opties is met behulp van 'signalen'. In dit artikel leggen we uit wat binaire opties signalen (Engels: 'trading signals') zijn, hoe je er geld mee kunt verdienen, en waar je gratis signalen kunt krijgen. Wat zijn...

Deel deze pagina met je vrienden en kennissen

Deel dit met anderen

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Aanbieding

binaire opties bonus

Disclaimer

De handel in binaire opties is inherent risicovol. Met binaire optiehandel kan men in korte tijd veel geld verdienen of veel geld verliezen. De bezoeker van deze website wordt zich ervan bewust geacht dat hij het geld dat hij riskeert volledig kan kwijtraken. Door het riskante karakter van dit financiële product is het niet geschikt voor iedereen. Wie twijfelt of het handelen in binaire opties geschikt voor hem is, raden wij aan om zich te laten adviseren door een onafhankelijk financieel adviseur.

Binoptie.nl is een informatieve website over het online handelen in binaire opties / digitale opties / binary options. Wij doen ons best om accurate en betrouwbare informatie te geven, maar wij verstrekken geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Alle beslissingen die de bezoeker neemt op basis van de inhoud van deze website zijn voor eigen risico en de verantwoordelijkheid van de bezoeker; noch Binoptie.nl, noch haar eigenaar(s) en/of medewerker(s) kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten daarvan. Binoptie.nl is uitsluitend bedoeld voor Nederlandse volwassenen. De site is uitdrukkelijk niet geschikt voor Belgische particulieren.