BancdeOptions review (scam!)

Sinds 2 juli 2018 is de marketing, verkoop, en distributie van binaire opties aan retailbeleggers in Europa verboden door de ESMA. Het onderstaande artikel is geschreven vóór de ingang van dit verbod. Wij hebben het artikel online laten staan ter informatie, maar je moet dit niet zien als aansporing om te handelen of als financieel advies. Als een broker jou als particulier binaire opties verkoopt, overtreedt hij de wet en riskeert een boete. 

Als je op zoek bent naar een alternatieve belegging waarmee je geld kunt verdienen door actief te handelen, dan zijn CFD's erg interessant! Lees hier alles over de handel in CFD's.

Het ESMA verbod geldt niet voor professionele beleggers. Ben je een financiële pro? Dan kun je met deze link handelen in binaire opties.

 

 

UPDATE: BancdeOptions bestaat niet meer en de website is uit de lucht. Dat is wat ons betreft goed nieuws. Banc de Options was geen behoorlijke binaire optiebroker, maar een regelrechte scam.

 

 

DE ONDERSTAANDE TEKST IS VEROUDERD

We kunnen meteen de conclusie van deze BancdeOptions review verklappen: Bancde Options is een scam, dus waag je er niet aan! Er deden al veel verhalen de ronde dat BancdeOptions een scam of bedrog was, en uit ons onderzoek blijkt dat die niet uit de lucht zijn gegrepen. Als je precies wilt weten waarom dit geen goede binaire opties broker is, dan moet je deze BancdeOptions review zeker aandachtig verder lezen.

BancdeOptions is een Chinese financiële broker met hoofdkantoor in Hong Kong, die in 2013 het geboortelicht zag. Wat ons meteen opvalt in deze BancdeOptions review is dat deze online broker niet Europees gereguleerd is. Regulering door een financiële toezichthouder, zoals bijvoorbeeld Cyprische CySEC of de Britse FCA, is een aardige graadmeter om na te gaan of een online broker legitiem en betrouwbaar is. (De Nederlandse Autoriteit Financiële Markten is ook zo'n toezichthouder, maar omdat die zich lange tijd niet met binaire opties heeft willen bemoeien, zijn er haast geen aanbieders die rechtstreeks een licentie bij de AFM hebben aangevraagd.) Bij gebrek aan regulering raden wij je grote waakzaamheid aan, mocht je ondanks onze waarschuwingen toch met BancdeOptions in zee willen gaan.

Het handelsplatform

De grafische vormgeving van de website van BancdeOptions is met zijn schreeuwerige roze letters niet bepaald een streling voor het oog. Hetzelfde kan gezegd worden van het handelsplatform, dat eerder amateuristisch oogt, en helemaal niet het gebruiksgemak biedt dat we van andere online brokers gewend zijn.

Je hoeft geen extra software of programma’s te downloaden om te beginnen handelen, maar daarmee is in deze Bancde Options review helaas ook meteen alles gezegd over dit handelsplatform. In dit platform blijven de traders verder verstoken van bruikbare technische indicatoren en analyse tools.

Banc de Options platform

Geheel in de lijn van het voorgaande is het dan ook geen verrassing dat deze financiële broker geen mobiele applicatie aanbiedt.Voor zover wij in deze BancdeOptions review kunnen opmaken, is het handelsplatform en de website van BancdeOptions alleen beschikbaar in het Engels.

Aanbod en rendement

Ook het aanbod van verhandelbare activa is bij BancdeOptions niet bepaald overweldigend. Integendeel, want in deze Banc de Options review tellen we slechts een vijftigtal assets verspreid over aandelen, indices, grondstoffen en currencies. Onnodig te zeggen dat dit aanbod beneden alle peil is. Zo heb je de keuze uit maar 17 aandelen en maar 10 muntparen. Dit is te weinig om te kunnen spreken over een serieuze en volwaardige financiële broker.

Helemaal bedroevend wordt het wanneer we het hebben over de typen binaire opties die deze financiële broker aanbiedt. Het geringe aanbod van assets kan immers maar op een enkele manier verhandeld worden en dat is via de gebruikelijke hoger/lager binaire opties. Het toepassen van complexere binaire opties strategie, bijvoorbeeld gebaseerd op one-touch opties of boundary options, is bij Banc de Options niet mogelijk.

Bij BancdeOptions worden er rendementen beloofd tot 90 %. Dat is op zich heel hoog voor binaire opties. Het is echter maar de vraag of je je geld ooit terug zal zien, zoals verderop in deze BancdeOptions review zal blijken.

Educatief materiaal

BancdeOptions is niet geïnteresseerd in het opleiden van zijn optiehandelaars. Buiten enkele simplistische video’s wordt niet het minste educatief materiaal aangereikt. Dit is een sterk negatief punt en getuigt van weinig (lees: geen) interesse in het belang van de trader. Het gaat tenslotte toch om de investering van belangrijke financiële middelen, zodat je toch minstens een minimum aan informatie zou verwachten. Bij BancdeOptions echter niets van dit alles, want je wordt volledig aan je lot overgelaten om het handelsplatform en de knepen van het traden onder de knie te krijgen.

Ondersteuning en klantenservice

Hoewel de website van BancdeOptions aangeeft dat er ondersteuning wordt aangeboden via e-mail, live chat of telefoon, vinden we het telefoonnummer van deze online broker niet meteen terug. Dit is eens te meer waarom bij ons in deze BancdeOptions review alle knipperlichten gaan branden. Wij zijn er niet in geslaagd om contact te krijgen met deze broker.

Account, minimale inleg, positiegrootte en bonussen

In deze BancdeOptions review ontwaren we vier verschillende accounts met de volgende kenmerken:

  • Een Bronzen Account met een inleg van $ 500 tot $ 10.000, waarbij je tot 3 transacties per dag krijgt met 5 % van je balans.
  • Een Zilveren Account met een inleg van $ 10.000 tot $ 25.000, waarbij je tot 6 transacties per dag krijgt met 5 % van je balans.
  • Een Gouden Account vanaf $ 25.000, waarbij je tot 12 transacties per dag krijgt met 5 % van je balanstotaal.
  • Een Platinum Account vanaf $ 50.000, waarbij BancdeOptions je individuele bonusplannen voorstelt.

"WAT?!" horen we je denken. Wat bedoelen ze dat je x transacties per dag 'krijgt'? Belangrijk addertje onder het gras bij al deze accounts is dat BancdeOptions tot 5 % van je balanstotaal zelf automatisch verhandeld. Dit opent uiteraard de deur voor misbruik, wat achteraf moeilijk te controleren is. En als je die automatische trades verliest... je raadt het al: de winst is voor BancdeOptions. Dit is een regelrechte scam.

De relatief hoge minimale inleg van $ 500 maakt dit handelsplatform trouwens onaantrekkelijk voor beginnende traders. De minimale positiegrootte is vastgelegd op $ 10 met een maximumplafond tot $ 500. Dat biedt op zich voldoende ruimte om risicomanagement toe te passen.

De mogelijkheden om stortingen en opnames te doen, laten te wensen over, want je kan alleen met een bankoverschrijving werken. iDeal, Skrill, en zelfs een gewone credit card worden niet geaccepteerd. Maar het wordt nog bonter: voor een opname moet je persoonlijk contact opnemen via de Live Support om een te verkrijgen. De verwerkingstijd voor opnames bedraagt volgens BancdeOptions naar eigen zeggen 3 tot 10 werkdagen. Maar we hebben al veel klachten gehoord van gebruikers dat dikwijls helemaal niet wordt uitbetaald. Opnames zijn trouwens slechts toegestaan vanaf $ 500, waardoor een uitstap voor lage balanstotalen onmogelijk wordt gemaakt.

Conclusie over BancdeOptions

BancdeOptions is een scam. Zowel aan beginners als aan ervaren traders, geven wij in deze review de gouden raad om ver weg te blijven van binaire optiebroker BancdeOptions. Wijzelf verhandelen alvast geen enkele eurocent via deze 'broker'.

De vele klachten over niet uitbetaalde opnames, het gebrek aan financieel toezicht, en het bizarre beleid dat BancdeOptions elke dag met 5% van je kapitaal aan de haal gaat, doet alle alarmbellen afgaan. Het belabberde handelsplatform, het povere aanbod aan verhandelbare assets en de totale afwezigheid van educatief materiaal maken deze broker ook al niet aantrekkelijk. Bij al deze negatieve punten kan het potentiële rendement van 90% ons niet verleiden. Wij geven BancdeOptions een review score slecht (1 van de5 sterren). Het enige positieve wat wij over deze online broker kunnen vertellen, is dat het er allemaal zo amateuristisch uitziet dat hopelijk niet teveel mensen in deze val zullen trappen.

 

 

Bancde Options review samenvatting:

Beoordeling: geen
Min./max. positiegrootte: $10 euro / $500
Looptijd van opties: 5 minuten tot 1 uur
Binaire opties op: Aandelen, beursindices, currencies, futures en commodities.
Software platform: Web-based trading
Minimale eerste storting: $500
Betalingsmogelijkheden: Alleen per bankoverschrijving
Bonus: Geen
Tags:

Gerelateerde artikelen

Risicomanagement bij binaire optiesRisicomanagement bij binaire opties
Handelen in binaire opties is risicovol. Dat wil zeggen, je kunt grote klappers omhoog of omlaag maken. Op één enkele optie kun je wel 80-90% winst maken, maar je kunt ook de hele aankoopprijs verliezen. Het is daarom belangrijk om jezelf te beschermen tegen het risico van de handel. In dit...
Regulering van binaire opties door de AFMRegulering van binaire opties door de AFM
In Nederland verstrekte de Autoriteit Financiële Markten (AFM) tot voor kort geen vergunningen aan brokers in binaire opties. Dit verbod werd echter ondermijnd doordat binaire opties wel erkend worden op Europees niveau. Dat is vastgelegd in de Europese MiFID richtlijn betreffende de markten voor...

Deel deze pagina met je vrienden en kennissen

Deel dit met anderen

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Aanbieding

handel professioneel in binaire opties

Disclaimer

De handel in binaire opties is inherent risicovol. Met binaire optiehandel kan men in korte tijd veel geld verdienen of veel geld verliezen. In Europa is de verkoop, marketing, en distributie van binaire opties aan particulieren verboden. De strategieën en handelstips op deze site zijn alleen bestemd voor professionele traders. Voor alle overige bezoekers dient de inhoud van de site die gaat over binaire opties enkel ter informatie en vermaak.

De handel in forex en CFD's is risicovol. Door gebruik van een hefboom loopt men een grotere kans om zijn investering kwijt te raken. Tussen de 60 en 80 procent van de retailbeleggers lijdt verlies met CFD trading. Het is belangrijk dat de bezoeker goed begrijpt hoe CFD's werken, en nagaat of hij zich het risico wel kan permitteren.

Binoptie.nl is een informatieve website over het online actief beleggen in forex, CFD's, en binaire opties. Wij doen ons best om accurate en betrouwbare informatie te geven, maar wij verstrekken geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Alle beslissingen die de bezoeker neemt op basis van de inhoud van deze website zijn voor eigen risico en de verantwoordelijkheid van de bezoeker; noch Binoptie.nl, noch haar eigenaar(s) en/of medewerker(s) kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten daarvan. Binoptie.nl is uitsluitend bedoeld voor Nederlandse volwassenen. De site is uitdrukkelijk niet geschikt voor Belgische particulieren.