TradeRush review

Sinds 2 juli 2018 is de marketing, verkoop, en distributie van binaire opties aan retailbeleggers in Europa verboden door de ESMA. Het onderstaande artikel is geschreven vóór de ingang van dit verbod. Wij hebben het artikel online laten staan ter informatie, maar je moet dit niet zien als aansporing om te handelen of als financieel advies. Als een broker jou als particulier binaire opties verkoopt, overtreedt hij de wet en riskeert een boete. 

Als je op zoek bent naar een alternatieve belegging waarmee je geld kunt verdienen door actief te handelen, dan zijn CFD's erg interessant! Lees hier alles over de handel in CFD's.

Het ESMA verbod geldt niet voor professionele beleggers. Ben je een financiële pro? Dan kun je met deze link handelen in binaire opties.

 

 

UPDATE: TR Binary Options was het resultaat van een overname en naamswijziging van broker TradeRush. TR Binary Options was een ongereguleerde broker, en je kon grote vraagtekens zetten bij haar betrouwbaarheid. Inmiddels bestaat deze broker niet meer.

 

 

DE ONDERSTAANDE TEKST IS VEROUDERD

De naam TR Binary Options zal veel traders nog weinig zeggen, maar de oorspronkelijke naam van deze broker is welbekend. In 2011 werd TR opgericht onder de naam TradeRush. In deze TR Binary Options review gaan we na of TradeRush ook na de naamsverandering nog aan onze strenge eisen voldoet. We bespreken het productaanbod, de software, de betrouwbaarheid, en onze ervaringen met TR Binary Options. Lees verder om erachter te komen of TR een geschikte binaire opties broker voor u is.

TradeRush wel of niet gereguleerd?

TradeRush werd gelanceerd in 2011 en was eigendom van MarbleStone Ltd. met hoofdzetel gevestigd te Londen. Binnen de Europese Unie werd TradeRush gereguleerd door CySEC. Zo hoefde je je geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid en de veiligheid van deze financiële broker.

Het is niet duidelijk waarom TradeRush veranderd is in TR Binary Options, maar onder de nieuwe naam is de broker niet gereguleerd. Ook lijkt MarbleStone niet langer de eigenaar te zijn. Volgens haar eigen site is TR onderdeel van Cheshire Capital Ltd., gevestigd in Norwich, VK. Cheshire Capital staat niet geregistreerd bij de Financial Conduct Authority (FCA), de financiële toezichthouder van Groot Brittannië. Daarmee vinden we de betrouwbaarheid van TradeRush 'nieuwe stijl' uiterst twijfelachtig. Er zijn inmiddels voldoende goede, gereguleerde brokers op de markt, en er is geen enkele reden om in zee te gaan met een partij van dubieuze reputatie.

Het handelsplatform

TR Binary maakt gebruik van het veel beproefde SpotOption handelsplatform. Het resultaat is een sober, maar gebruiksvriendelijk platform dat eenvoudig is in gebruik en waarvoor geen bijkomende software hoeft gedownload te worden. Zoals bij de meeste online brokers kan je meteen beginnen handelen vanuit de grafieken zelf. Je ziet ook hoeveel tijd er nog resteert om opties aan te kopen en hoeveel tijd er nog rest voor de expiratiedatum.

ervaringen met traderush software

In deze TradeRush review denken we echter ook aan de meer ervaren gebruikers. Voor deze laatsten is er OptionPro, een handelsplatform dat geïllustreerd wordt aan de hand van meer gedetailleerde grafieken. Wij zijn er in deze TR Binary Options review niet helemaal van overtuigd dat deze financiële broker de doorwinterde handelaars hiermee over de streep kan trekken. Ook in dit OptionPro platform ontbreekt het aan de nodige geavanceerde technische analysehulpmiddelen en signalen om trends te analyseren en handelsstrategieën verder te verfijnen.

TradeRush heeft er met haar mobiele applicatie voor gezorgd dat je ook onderweg geen enkele belangrijke transactie hoeft te missen. Er is een Android versie en een versie voor je iPhone beschikbaar.

Het aanbod en rendement

We zijn in deze TradeRush recensie wel onder de indruk van het rijk en gevarieerd aanbod aan verhandelbare activa verspreid over aandelen, indices, currencies, commodities en paren. TR Binary kan bogen op een assortiment van wel 150 onderliggende activa. De huidige Asset Index is samengesteld uit een 70-tal aandelen, een 30-tal muntparen, een 35-tal indices en 8 grondstoffen. Tenslotte heb je ook nog eens de keuze uit 23 verschillende paren van aandelen en grondstoffen.

Ook wat betreft de verschillende typen binaire opties hebben we in deze TradeRush review geen reden tot klagen. Je hebt de keuze uit:

  • Hoger/lager: Bij dit soort opties moet je raden of de prijs van het onderliggende activa voor het verstrijken van de expiratiedatum zal dalen of stijgen.
  • Option Builder: Dit instrument geeft je de mogelijkheid om je type binaire optie volledig zelf samen te stellen en waarbij je de expiratiedatum zelfs op zes maanden kan vaststellen.
  • 60 seconds: Bij deze hoger/lager opties bedraagt de expiratiedatum slechts 60 seconden.
  • One Touch: Hier moet je raden of de koers van de onderliggende activa binnen een vastgestelde termijn een bepaalde koers al of niet zal aantikken.
  • Double Up: Als je merkt dat je koersvoorspelling de goede kant opgaat, kan je je bod voor het verstrijken van de expiratiedatum verdubbelen.
  • Rollover: Als je echter merkt dat je koersvoorspelling niet zal uitkomen, kan je de expiratiedatum uitstellen.

Punt van kritiek in deze TradeRush review is dat het rendement, met uitbetalingspercentages tot 81 %, iets lager ligt dan bij sommige andere binaire opties brokers. Wie op zoek is naar grotere winsten kan zijn toevlucht nemen tot de meer risicovolle One Touch opties waar het uitbetalingspercentage kan oplopen tot 500 %.

Educatief materiaal

In deze binaire opties broker review moeten wij uiteraard ook stilstaan bij het educatief materiaal dat deze online broker aanbiedt. In de Video Academy vinden we vijf video’s die ons wegwijs moeten maken in het handelsplatform van TradeRush. Daarnaast vinden we voor beginnende en ervaren handelaars nog een 20-tal trainingsvideo’s en een eBook terug. Dit aanbod is voldoende, maar niet overweldigend. Het is nog maar de vraag of de meer gevorderde handelaars hiermee voldoening zullen nemen.

traderush tr binary options mobile ios android

Wij moeten bovendien concluderen dat het educatief gedeelte van deze online broker niet helemaal is afgestemd op het ruime aanbod van verhandelbare financiële activa en de verschillende mogelijkheden om deze te verhandelen. Dit brengt met zich dat vooral beginnende gebruikers het moeilijk zullen hebben om de verschillende binaire opties te doorgronden.

Om uit te groeien tot een succesvol handelaar is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op de financiële markten. TradeRush informeert haar leden aan de hand van marktanalyserapporten. Voor de beginnende gebruikers is dit aantrekkelijker. De ervaren handelaars onder ons hebben behoefte aan meer uitgebreide informatiebronnen (zoals te vinden op BINoptie.nl).

Accounts, minimale inleg, positiegrootte en bonussen

Beginnende handelaars kunnen hun eerste stapjes wagen in de binaire opties wereld door het openen van een Mini Account, met een minimale inleg van € 200. Deze laagdrempelige account biedt toegang tot alle basisfuncties van het TradeRush platform. De volgende stap is de Standard Account voor stortingen groter dan € 500, gevolgd door de Executive, Gold en Platinum Accounts met een minimale inleg van respectievelijk € 1.000, € 5.000 en € 10.000. Aangezien de minimale positiegrootte slechts € 10 bedraagt, is het platform redelijk toegankelijk voor beginners.

De extra functies en diensten lopen op naargelang de belangrijkheid van het gekozen accounttype. Hetzelfde geldt voor de welkomstbonussen. Bij de Mini Account krijg je bovenop de eerste storting een bonus van 20 %. Voor de andere accounts neemt deze welkomstbonus nog toe tot maximaal 75 % bij een Platinum Account.

Geld storten kan via de gangbare betaalmiddelen zoals creditcard, bankoverschrijving, Neteller en Skrill. Omwille van de regelgeving over witwassen dienen opnames op dezelfde manier als het storten te gebeuren. In deze TradeRush review hebben we geen onregelmatigheden op het gebied van opnames gevonden, dus dat is een positief teken.

Klantenservice en ondersteuning

Het moet gezegd worden dat optiebroker TR Binary Options over een uitgebreide FAQ pagina beschikt. Voor meer specifieke vragen kan je terecht bij de klantenservice van TradeRush. Dit kan telefonisch, via het online contactformulier of via de live chat. Er wordt ondersteuning aangeboden in diverse talen, zij het niet in het Nederlands. Dat er voor een klein landje als Luxemburg wel een apart telefoonnummer wordt aangeboden, maar niet voor Nederland, vinden wij raar.

Conclusie over TradeRush / TR Binary Options

TradeRush biedt een eenvoudig, maar degelijk handelsplatform aan. Zowel beginnende als ervaren handelaars zullen zich kunnen uitleven met de ruime waaier aan verhandelbare assets. Uit deze TradeRush review blijkt eveneens dat ook het aantal instrumenten om deze assets te verhandelen aantrekkelijk is.

Het handelsplatform van TradeRush biedt echter niet de nodige tools aan voor een meer doorgedreven technische analyse. Dit zal vooral de ervaren handelaars ervan weerhouden om voor TradeRush te kiezen. Het aanbod aan educatief materiaal is redelijk, maar zeker niet van die aard om in deze TradeRush review te kunnen spreken over een echt heel goede online broker.

Het belangrijkste negatieve punt is dat TR Binary Options na de naamsverandering niet meer gereguleerd is.

 

 

TradeRush / TR Binary Options review samenvatting

Beoordeling: geen
Minimale eerste storting: € 200
Min. positiegrootte: € 10
Looptijd van opties: 60 seconden tot 12 maanden
Binaire opties op: Aandelen, beursindices, forex, en commodities
Software platforms: SpotOption en Option Pro Web-based trading en mobiele app
Betalingsmogelijkheden: Mastercard VISA Skrill (voorheen Moneybookers) NETeller Bankoverschrijving
Regulering: Niet gereguleerd

 

Tags:

Deel deze pagina met je vrienden en kennissen

Deel dit met anderen

FacebookTwitterGoogle BookmarksPinterest

Aanbieding

handel professioneel in binaire opties

Disclaimer

De handel in binaire opties is inherent risicovol. Met binaire optiehandel kan men in korte tijd veel geld verdienen of veel geld verliezen. In Europa is de verkoop, marketing, en distributie van binaire opties aan particulieren verboden. De strategieën en handelstips op deze site zijn alleen bestemd voor professionele traders. Voor alle overige bezoekers dient de inhoud van de site die gaat over binaire opties enkel ter informatie en vermaak.

De handel in forex en CFD's is risicovol. Door gebruik van een hefboom loopt men een grotere kans om zijn investering kwijt te raken. Tussen de 60 en 80 procent van de retailbeleggers lijdt verlies met CFD trading. Het is belangrijk dat de bezoeker goed begrijpt hoe CFD's werken, en nagaat of hij zich het risico wel kan permitteren.

Binoptie.nl is een informatieve website over het online actief beleggen in forex, CFD's, en binaire opties. Wij doen ons best om accurate en betrouwbare informatie te geven, maar wij verstrekken geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Alle beslissingen die de bezoeker neemt op basis van de inhoud van deze website zijn voor eigen risico en de verantwoordelijkheid van de bezoeker; noch Binoptie.nl, noch haar eigenaar(s) en/of medewerker(s) kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten daarvan. Binoptie.nl is uitsluitend bedoeld voor Nederlandse volwassenen. De site is uitdrukkelijk niet geschikt voor Belgische particulieren.